Karrier

Tarts velünk, és légy Te is részese mindennapi sikereinknek. Azt valljuk, hogy a vállalatunk az itt dolgozó kollégák mindennapi odaadó munkájától eredményes.

 

Hogyan dolgozunk?

 • Összetartó csapatként

  Hisszük, hogy a versenyképesség legfontosabb építőeleme a csapatmunka. Hiába a stratégia és a technológia, ha nincs egy erős bázis, ahol mindenki magáénak érzi a feladatot és a másikat erősítve tud küzdeni.

 • Folyamatosan fejlődve

  Kiemelten figyelünk arra, hogy mindig a megfelelő embert jelöljünk ki egy feladatra. Ezáltal mindenki kamatoztatni tudja a tudását és megmutathatja, mire is képes. Nem motiválni akarunk, hanem inspirálni, hiszen ezzel léphetünk a fejlődés útjára.

 • Jó hangulatban

  Ha közösen tűzzük ki a célokat és mindenki úgy érzi, hogy jó helyen van, akkor a jó hangulat garantált. Együtt örülünk a sikereknek, de a nehezebb napokon is mindig van valaki, aki jókedvével, lendületével átsegíti a csapatot az akadályokon.

 • A kollégáink szerint

  Izgalmas munka, támogató közösség

  Pályakezdőként a Meton Kft-nél kollégáim és feletteseim egyaránt rendkívül segítőkészek és támogatóak voltak velem. A családias hangulatnak hála könnyen sikerült beilleszkednem a csapatba, a vezetők támogatásának köszönhetően pedig lehetőségem nyílt szakmai tudásom mélyítésére is.

  Varga Renáta, marketing asszisztens

 • Meton közösség Kövess minket!

  Aktuális híreinkkel, újdonságainkkal itt, a Facebookon találkozhatsz először! Kövess minket, írj üzenetet, mondj véleményt rólunk!

  Meton Facebook oldal