KVARCHOMOK 0,1-0,6 mm

  • Csak professzionális alapanyagokat használunk

    Egy építőanyag minősége, már a fejlesztő laboratóriumban eldől. Termékeinket ellenőrzött és minősített alapanyagból állítjuk elő a megbízható és hosszútávú minőség érdekében.

  • Gyártói garanciát adunk a termékeinkre

    Hőszigetelő rendszer gyártóként, Magyarországon egyedülállóan, egy helyen állítjuk elő a rendszer három legfontosabb elemét, az EPS-t, a rendszerragasztót, valamint a díszvakolatot. Ezzel is biztosítva a legszélesebb körű garanciális feltételeket.

  • Az ország egész területén elérhető partnerhálózat

    Értékesítési tevékenységünket szerződött kereskedő partnereinkkel közösen végezzük. Termékeink és szolgáltatásaink rövid határidővel elérhetőek.

Terméktulajdonságok

LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL
Osztályozott 0,1–0,6 mm és szemcsenagyságú szárított homok. Tisztított, hőkezelt, csíra és agyagmentesített. Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Térkövek hézagkitöltésére, homokfúváshoz, jég- és csúszásmentesítéshez, építőanyagok bekeveréséhez, szűrők feltöltéséhez, tűzoltó homokként valamint bármilyen feltöltésként felhasználható.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: térköveknél a térkövek méretétől és formájától függően, egyéb felhasználásnál igény szerint.
Szemcseméret: 0,1-0,6 mm
Színválaszték: natúr
KISZERELÉS 25 kg, papírzsákban.
TÁROLÁS / ELTARTHATÓSÁG Fedett, száraz helyen, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól korlátlan ideig.

Gyakori kérdések és válaszok

  • Általában minden építőipari terméknek van kiadóssága, azaz meghatározható, hogy egységnyi felületre milyen mennyiség szükséges. Ez azonban több körülménytől is függ! Honlapunkon az adott termékre rákeresve a termékadatlapon megtalálhatóak ezek az információk. Ha mégis bizonytalan vagy döntésedben, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

  • Kapcsolat menüpont alatt találod kollégáink elérhetőségét, akik telefonon vagy e-mailben is rendelkezésedre állnak. Ne habozz, mert nincs rossz kérdés, csak az, amit nem teszünk fel!

  • A METON termékeket szerződött kereskedő partnereinken keresztül tudod megvásárolni. Írd meg mit szeretnél vásárolni, és mi segítünk hogy minél hamarabb eljusson hozzád a kiválasztott METON termék.

  • Partnereink menüpont segítségével, a térképen navigálva, könnyedén megtalálod a hozzád legközelebbi értékesítési pontot. Kereskedő partnereink raktárkészlettel, és termékismerettel állnak rendelkezésedre!

Értékesítési pontok

Amennyiben olyan értékesítési pontot keresel, ahol segíteni tudnak festékkeverésben is, a térképen keresd a piros jelölővel ellátott értékesítési pontokat.

A webáruház kosár ikonnal ellátott értékesítési pontoknál online vásárlásra van lehetőséged.

Figyelmedbe ajánljuk

  • Meton közösség Kövess minket!

    Aktuális híreinkkel, újdonságainkkal itt, a Facebookon találkozhatsz először! Kövess minket, írj üzenetet, mondj véleményt rólunk!

    Meton Facebook oldal